Homeswitch - prebacivanje kontrole i sigurnosti vašeg doma u džepove

Homeswitch je sestrinski brend splitske tvrtke Kacavida koja se već godinama bavi integracijom modernih rješenja. Za razliku od Kacavide, Homeswitch se izričito fokusira na instalaciju KNX i smart home sustava u domove, hotele, urede i sl.

Naši ciljevi

Uz smanjenje troškova i maksimiziranje učinkovitosti vašeg doma, želimo s vama kreirati i realizirati implementaciju pametnih tehnologija budućnosti u vaše domove i poslovne prostore. Dizajn proizvoda koje nudimo jamči uklapanje u uređenje postojećeg interijera.

Kako radimo?

Inspekcija prostora

Prva je faza procesa ona u kojoj slušamo želje i zahtjeve klijenata, ali i upoznajemo klijente sa svim prednostima i značajkama pametnih sustava. Također, pružamo uvid u rješenja koja postoje na tržištu i njihove cijene, a na temelju budžeta klijenata predlažemo najbolje rješenje.

Planiranje

U ovoj fazi planiramo i izrađujemo projekt prema prethodnom dogovoru. Biramo dizajn prekidača, termostata, opreme za upravljanje, audio opreme. Također, koordiniramo rad svih izvođača čiji se radovi tiču integracije pametnog sustava.

Izvršenje

Posljednja faza uključuje ugradnju i programiranje pametnog sustava prema željama klijenata uz naše savjetovanje i predlaganje najboljih opcija.