Naučite više o pametnim domovima

Udobnost

Sustav će pratiti i nadgledati rutinske aktivnosti koje oduzimaju vrijeme i smetati vam samo s onima nužnima. Tako svoje vrijeme možete koristiti kako želite i zaslužujete. A omogućit će vam i savršenu rasvjetu i ugođaj na pritisak gumba. I još više.

Upravljanje temperaturom

Upravljajte grijanjem, hlađenjem, napama i rasvjetom s pomoću svojeg termostata. Prekidači za svjetlo mogu automatski izmjeriti i upravljati temperaturom u vašem domu.

Rasvjeta

Savršena rasvjeta u vašoj dnevnoj sobi na pritisak gumba. Udobnost življenja zahvaljujući upravljanju zavjesama ovisno o intenzitetu svjetla, vremenu ili potrebi.

Audio

Uz malo planiranja možete imati potpunu kontrolu nad reprodukcijom glazbe u cijelom domu. Postoji nekoliko metoda i tehnologija koje vrijedi uzeti u obzir prilikom planiranja reprodukcije glazbe.

Neka vaš dom zna vaše želje

Postavite različite scenarije. Kad uđete u dom, neka reproducira vašu omiljenu pjesmu. Kad upalite TV, neka se upali i svjetlo za ugođaj. Kad izađete iz doma, neka se aktiviraju drugačije postavke grijanja.

Panel na dodir

Kontrole vam pomažu intuitivno upravljati većinom uobičajenih funkcija na jednostavan i dosljedan način.

Učinkovitost

Pametna kuća osigurava ekonomičnost vašeg doma: pametna mreža može detektirati uzaludno trošenje energije ili topline. I to zauvijek jer je modularni sustav moguće nadograditi ili proširiti u bilo kojem trenutku.

Sigurnost

Pametna kuća olakšava vaš život, ali ne samo to. Ona pruža i sigurnost. Zamislite život u prostoru koji može detektirati provale, dim, curenje vode ili plina itd. Zamislite život u prostoru koji osigurava povratak na sigurno nakon poslovnog putovanja ili odmora.

Prekrasno dizajnirani moduli

Lijepi paneli, prekidači, čitači kartica i puno više. Raznih veličina i boja. Izrađeni od različitih materijala. Oblikujte ideje sa svojim dizajnerima interijera, a mi ćemo ih realizirati!

Daljinsko upravljanje s pomoću pametnog telefona

Jednostavna upotreba

Testirano na tisućama korisnika

Pravovremena ažuriranja

Visoka razina sigurnosti

Kontaktirajte nas

Ako želite pametniji dom, pošaljite nam poruku i provjerite kako vam možemo pomoći. Pametniji dom je bolji dom.