Saznajte više o pametnim hotelima

Pametna prijava i odjava

Vaši gosti dolaze – rasvjeta, klimatizacija i zvuk spremni su za najljepšu dobrodošlicu. Vaši gosti odlaze – vaši zaposlenici ne trebaju brinuti o stvarima za koje se pametni sustav sam pobrine prilikom odjave gostiju. Najpametnija soba!

Softver koji olakšava vaš posao

Koristite softvere za jednostavnije upravljanje sobama, kartice za zaključavanje za lakši pristup gostiju i još mnogo više!

Pristup

Koristeći mobitel ili karticu, gosti lako mogu pristupiti svojim sobama i drugim područjima hotela u kojima im je dozvoljeno boraviti. Jedno rješenje za sve zahvaljujući prilagodljivosti pojedinačnim poslovnim potrebama.

Ušteda energije

Pametna rješenja pomoći će vam smanjiti jedan od najvećih troškova u cijeloj industriji – potrošnju energije. Koristite prirodno svjetlo i klimatizaciju s pametnim rješenjima i sačuvajte svoj zarađeni novac!

Scenarij za vaše goste

Vašim će gostima biti iznimno drago kad uđu u sobe, a svjetlo se upali, klimatizacija počne raditi, zavjese se rastvore. Neka vaši gosti budu sretni!

Osvijetlite hotel uz pomoć par klikova

Uz pomoć samo par klikova na upravljaču, vaši zaposlenici mogu promijeniti rasvjetu u bilo kojem dijelu hotela. Možete postaviti automatsku rasvjetu za različite prostorije i vrijeme!

Prekrasno dizajnirani moduli

Lijepi paneli, prekidači, čitači kartica i puno više. Raznih veličina i boja. Izrađeni od različitih materijala. Oblikujte ideje sa svojim dizajnerima interijera, a mi ćemo ih realizirati!

Daljinsko upravljanje s pomoću pametnog telefona

Jednostavna upotreba

Testirano na tisućama korisnika

[Not a valid template]

Pravovremena ažuriranja

Visoka razina sigurnosti

Kontaktirajte nas

Ako želite pametniji dom, pošaljite nam poruku i provjerite kako vam možemo pomoći. Pametniji dom je bolji dom.