Najbolja pametna rješenja za vaš ured i radno mjesto

Prijatelji okoliša

Želite postaviti paljenje i gašenje svjetla na određene dane u tjednu ili samo isključiti sve što je uključeno? Moguće je!

Scenariji

Postavite scenarije za svaku situaciju koju vaš ured ili zaposlenici mogu imati – godišnji odmori, radno vrijeme, dugi sastanci, zajednički ručak ili uredska zabava.

Udobnost i zabava

Bežično upravljanje zvukom, jednostavna rasvjeta koja čini ured savršenim za svaku situaciju, jednostavni načini otključavanja vrata. Budućnost je već tu.

Savršena rasvjeta za savršeno radno vrijeme

Samo par dodira na upravljač svjetla može postaviti savršeni ugođaj za svaku osobu u vašem uredu.

Jednostavnije upravljanje temperaturom u uredu

Integrirani senzori mjere temperaturu u uredu i automatski uključuju grijanje i hlađenje. Vama i vašim zaposlenicima uvijek će biti ugodno, baš kako i treba biti!

Kontrola pristupa

Sati kad nitko ne bi trebao biti u uredu? Neka nitko ne može otključati vrata. Otključati svima nakon što voditelj stigne u ured? Naravno. Posebna vrata otvaraju se samo određenim ljudima? Može i to. I još više!

Sigurnost na prvom mjestu

Nudimo potpunu liniju tradicionalnih senzora i sigurnosnih uređaja te kamera i nadzornih sustava za zaštitu vašeg ureda. Često imamo najnovije brave i kontrole pristupa te mnogo više.

Prekrasno dizajnirani moduli

Lijepi paneli, prekidači, čitači kartica i puno više. Raznih veličina i boja. Izrađeni od različitih materijala. Oblikujte ideje sa svojim dizajnerima interijera, a mi ćemo ih realizirati!

Daljinsko upravljanje s pomoću pametnog telefona

Jednostavna upotreba

Testirano na tisućama korisnika

[Not a valid template]

Pravovremena ažuriranja

Visoka razina sigurnosti

Kontaktirajte nas

Ako želite pametniji dom, pošaljite nam poruku i provjerite kako vam možemo pomoći. Pametniji dom je bolji dom.